Θέσεις 19 μηνών για Συμβασιούχους Φύλακες

job-computer-key

Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης του ΕΟΠΥΥ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω υποβολής σχετικής αίτησης, καλεί ο ΕΟΠΥΥ, για τη σύναψη ατομικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών φύλαξης των κτιρίων όπου στεγάζεται η Κ.Υ. του ΕΟΠΥΥ:

  • α) επί της οδού Απ. Παύλου 12 στο Μαρούσι
  • β) επί της οδού Λ. Ειρήνης 54 στην Πεύκη
  • γ) επί της οδού Μενάνδρου 64 στην Αθήνα (ΥΠΕΔΥΦΚΑ) και
  • δ) επί της οδού Πειραιώς 181 (ΚΜΕΣ)

Η διάρκεια των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών φύλαξης θα είναι χρονικής διάρκειας (19) μηνών, από 1-6-2016 έως και 31-12-2017.

Στην διαδικασία συμμετέχουν οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα (φύλακες) που πρέπει:

Α. Να εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν, για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν, στην φύλαξη κτιρίων όπου στεγάζεται η Κ.Υ. του ΕΟΠΥΥ».

Β. Να μην συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του Ν.3528/2007 (Α’ 26) και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007 (Α’64). Ειδικά εν προκειμένω είναι απαραίτητο να συντρέχουν στο πρόσωπό τους οι γενικές προϋποθέσεις του άρθρου 2 παρ.1 περ.α’ έως ι’ του ν.2518/1997 (Α’164), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 του ν.3707/2008 (Α’209) και ισχύει.

Παράλληλα ο αιτών πρέπει να διαθέτει την ισχύουσα Άδεια Εργασίας A΄ Κατηγορίας της παρ.2 του άρθρου 3 του Ν.2518/1997, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 Ν.3707/2008 και ισχύει, εφόσον του ανατίθενται καθήκοντα παροχής υπηρεσιών για τις δραστηριότητες των περιπτώσεων α`, β`, γ`, δ`, ε`, στ`, ζ` και η` της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου αυτού.

Γ. Να είχαν αναλάβει την παροχή υπηρεσίας φύλαξης των κτιρίων όπου στεγάζεται η Κ.Υ. του ΕΟΠΥΥ», το οποίο και θα είναι η αντισυμβαλλόμενη αναθέτουσα αρχή.

Η υπηρεσία της φύλαξης να έχει παρασχεθεί ή παρασχέθηκε σε οποιοδήποτε κτίριο όπου στεγάζεται η Κ.Υ. του ΕΟΠΥΥ».

Δ. Να απασχολήθηκαν ή να απασχολούνται στην φύλαξη με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας στον ΕΟΠΥΥ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτησή της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ , μέχρι και την Παρασκευή 27/05/2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόρεια Μακεδονία: Κουτοπονηρία της Σιλιάνοφσκα δεν αναγράφει ποιας χώρας πρόεδρος είναι στο σάιτ

H συνταγματική ονομασία της χώρας, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», εμφανίζεται στην περιγραφή της χώρας στην …