Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ-Οι πανηγυρισμοί(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

13226837_1168917476483062_5544872151090458227_n

Στους τίτλους, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011 κόντρα στον Ατρόμητο με την επάνοδό της στην Α΄ Εθνική,  επέστρεψε η ΑΕΚ, που υπερίσχυσε στο Τελικό του Ολυμπιακού με 1-2!

Οι πανηγυρισμοί χωρίς τέλος για τη μεγάλη της επιτυχία, με τον ύμνο της ομάδας, δια στόματος των ποδοσφαιριστών της, παραλαμβάνοντας το Κύπελλο.

Είναι το 15ο Κύπελλο στην ιστορία των κιτρινόμαυρων!!!

Το πρώτο γκολ του σημειώθηκε στο 38ο λεπτό του τελικού, με κεφαλιά του Μάνταλου μετά από σέντρα του Βάργκας.

Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ το οποίο πέτυχε ο Τζιμπούρ στο 51'.

Η απάντηση από τον ολυμπιακό ήρθε στο 85΄ με το γκολ του Τζόρι Ντομίνγκες, να νικά τον Ανέστη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός με συνολικά 27 Κύπελλα, που διατηρεί την πρώτη θέση, αν και στην αρχή εμφανίστηκε αποφασισμένος για να κερδίσει το 28ο Κύπελλο του, δεν μπόρεσε να μπόρεσε να ελιχθεί σε μία ΑΕΚ που είχε τελικά τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …