Όλες οι περικοπές του "κόφτη"

xreh==kofths

Μια ολόκληρη λίστα με κωδικούς για περικοπές περιλαμβάνει ο αυτόματος κόφτης, έδωσε η κυβέρνηση, με περικοπές σε όλα τα επίπεδα, κάθε Απρίλιο χωρίς την συμμετοχή της κυβέρνησης. Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα και φοροαπαλλαγές, όλα στο ίδιο τσουβάλι...

  • Τι θα κόβεται με βάση τη λίστα των περικοπών:
    Μισθοί
    Συντάξεις
    Επιδόματα με εξαίρεση τα επιδόματα ανεργίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει διασταυρώσεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για να ξεκινήσουν πριν απαιτηθεί νέες περικοπές.
    Κονδύλια δαπανών ΟΤΑ
    Κοινωνικές παροχές και φοροαπαλλαγές
    Μη μισθολογικά και μη συνταξιοδοτικά κονδύλια του Δημοσίου
    Κονδύλια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Όλα αυτά αφού υπάρξει μια σαφείς μείωση στα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια η οποία θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη μελετάται και η κατάργηση 720 φοροαπαλλαγών και ενώ λαμβάνονται μέτρα για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας όπως απαιτείται από τους δανειστές, δημιουργείται το υπερ-ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και νομοθετείται η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …