ΠΦΣ: Στέλνει στο Πειθαρχικό 3 μέλη του-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!(Για το Ασφαλιστικό)

boylh===hh

Στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, παραπέμπονται κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης από τα Τρίκαλα, Πάλλης Γεώργιος από τη Λέσβο και Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν από την Ξάνθη, που με την πολιτική τους ιδιότητα ψήφισαν υπέρ του ασφαλιστικού και «κατά του κλάδου τους του επαγγελματικού», όπως τους είχε προειδοποιήσει ο Σύλλογος,

Είναι ωστόσο αφοπλιστική η εις βάρος τους δήλωση για το τι έπεται από τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου  Κωνσταντίνος Λουράντος, σύμφωνα με την οποάι:

«Mε την ψήφο τους, οι εν λόγω βουλευτές έχουν πια επιλέξει το βουλευτικό μισθό τους (και ασυλία). Δεν μπορούν πια να θεωρούνται συνάδελφοι μας.

Είναι πια κοινοί μισθωτοί ( με προκλητικά προνόμια για τη σημερινή οικονομική κατάσταση), και πολέμιοι του κλάδου όπου άνηκαν.

Οι δε τοπικοί φαρμακευτικοί σύλλογοι θα πρέπει να πράξουν ως υπαγορεύει το συμφέρον του κλάδου και να στιγματίσουν πολιτικά με οποιονδήποτε τρόπο τους βουλευτές, πρώην συναδέλφους.

Τα 11.000 φαρμακεία παραμένουν εκλογικά κέντρα καταδίκης όποιας κυβέρνησης καταστρέφει το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο του φαρμακευτικού κλάδου με νομοθετήματα και αποφάσεις – εκτρώματα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με κινεζικά κεφάλαια το ράλι στα ακίνητα

Συνολικά το 2023 στην ελληνική αγορά ακινήτων εισέρρευσαν κεφάλαια 2,13 δισ. ευρώ, αποτελώντας νέο ιστορικό …