ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÅÍÁÍÔÉÁ ÓÔÇÍ ÉÄÉÙÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÔÏÕ ËÉÌÁÍÉÏÕ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Τσίπρα από τους εργαζόμενους του ΟΛΘ

ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÅÍÁÍÔÉÁ ÓÔÇÍ ÉÄÉÙÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÔÏÕ ËÉÌÁÍÉÏÕ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)

«Ζητήσαμε τη συνάντηση, προκειμένου να θέσουμε στον πρωθυπουργό καίρια ερωτήματα για την επιχειρούμενη πώληση του ΟΛΘ, αλλά και να του επισημάνουμε ότι για τους εργαζόμενους, το θέμα της κατοχύρωσης της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων ξεπερνάει τη λογική τού αιτήματος και της διεκδίκησης και καθίσταται όρος ύπαρξης».
Αυτό σημειώνουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, που το μεσημέρι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Οίκο του Λιμενεργάτη, στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Λιμάνι της πόλης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα εγκαίνια των εργασιών για τον ΤΑP.
Του παρέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας μας για την πώληση 51%+16% της ΟΛΘ ΑΕ, ενημερώνοντάς τον στην επιστολή ότι "οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν σε εγρήγορση και στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείουμε την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,43%, στα 165,2 εκατ. ευρώ η αξία των συναλλαγών

Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,43%, στα 165,2 εκατ. ευρώ η αξία των συναλλαγών Ήπιες πτωτικές τάσεις κατέγραψαν …