ΣΟΚ: Ωμή παρέμβαση στα εργασιακά από τον πρόεδρο του ΣΕΒ!

fessas

Αντιδράσεις προκαλεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανοίγοντας θέμα  αντικατάστασης της πληρωμής των υπερωριών των εργαζομένων με ρεπό, με ρεπό και αφήνοντας να αιωρείται  πιθανή συμμετοχή και των εργαζομένων στα κέρδη των επιχειρήσεων, με αποκορύφωμα παρέμβασης στα εργασιακά.

Εκδήλωσε απροκάλυπτα την στήριξή του στην συγκυβέρνηση για την ολομέτωπη επίθεση της στα Εργασιακά ενόψει του δεύτερου γύρου της αξιολόγησης, τονίζοντας ότι: «Στις συλλογικές συμβάσεις θα πρέπει να αποτυπωθεί το ισχύον εργασιακό καθεστώς που διαμόρφωσε η κρίση».

Αμέσως ξεκίνησε μπαράζ ερωτήσεων, για να κάνει ένα βήμα πίσω συνειδητοποιώντας τι είπε και τι αντιδράσεις θα δημιουργήσει στην παρούσα φάση, λέγοντας πως «δεν ζητά κατάργηση ή ενσωμάτωσή τους στους 12 μισθούς με ανάλογη αύξηση.»

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, μιας και  είχε άποψη για ΟΛΑ….ακόμα και για το πώς πρέπει να ασκήσουν πολιτική τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καλώντας τα να υπερψηφίσουν τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου…


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι ΗΠΑ εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την πρόκληση της Σιλιάνοφσκα

Φυσικά, υποστηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών και απογοητευτήκαμε όταν είδαμε ότι η πρόεδρος δεν χρησιμοποίησε …