ΟΙΥΕ: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή στο Σύνταγμα

desimo-660_0

Κάλεσμα ενεργοποίησης και αντίδρασης κατά του πολυνομοσχεδίου, απευθύνει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, για την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα, στις 6 το απόγευμα, όταν το Κοινοβούλιο θα ψηφίζει μία ακόμη φοροκαταιγίδα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

"Θεσμοθετεί «αυτόματο μηχανισμό – κόφτη» περικοπής μισθών, συντάξεων, κοινωνικών και αναπτυξιακών δαπανών, στο όνομα της επίτευξης «πλεονασμάτων» στον κρατικό προϋπολογισμό για την πληρωμή τόκων και χρεολυσίων στους δανειστές.

Επιβάλλει πρόσθετους  έμμεσους  φόρους  ύψους 1,8 δις ευρώ από την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης,

Θέτει  σε εφαρμογή το σχέδιο πώλησης 19 ΔΕΚΟ και μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου (ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «Ελληνικό» κλπ).

Νομιμοποιεί την πώληση σε ξένα αρπακτικά κερδοσκοπικά κεφάλαια, όχι μόνο «κόκκινων», αλλά και ενήμερων δανείων, χωρίς να διασφαλίζεται ούτε η αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Η ΟΙΥΕ καλεί τους εργαζόμενους στο Συλλαλητήριο των συνδικάτων ενάντια στο νέο  Πολυνομοσχέδιο.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2016-Πλατεία Συντάγματος, ώρα 6.00 μ.μ."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …