Θέσεις καθαριότητας

jobεργασία-ομά-ας-3241333
Ανακοίνωση για την πλήρωση δέκα πέντε (15) θέσεων εργαζομένων ως καθαριστές - καθαρίστριες,  εκ των οποίων ο ένας (1) εργαζόμενος(με εμπειρία) θα είναι υπεύθυνος για την επιστασία-οργάνωση του τομέα της καθαριότητας, για τον χώρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα του Γ.Ν-Κ.Υ ΛΗΜΝΟΥ. (www.limnoshospital.gr) και στον Πίνακα Ανακοινώσεων μέχρι και 2-6-2016.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της Αιτήσεως και της Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 παρ. 4. του Ν. 1599/1986:
α) στο Τμήμα Προσωπικού,
β) στο δικτυακό τόπο του Ιδρύματος (www.limnoshospital.gr) και συγκεκριμένα στο χώρο των «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ». Η Πρόσκληση αυτή, το έντυπο της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4. του Ν. 1599/1986 να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γ.Ν.-Κ.Υ Λήμνου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …