Θυρίδες και μετρητά θα δηλώνουν όλοι, πλην των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

thirides

Mετρητά και θυρίδες θα θα οφείλουν στο εξής να δηλώνουν οι περισσότεροι υπόχρεοι που υποβάλλουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης στην επιτροπή για την καταπολέμηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Για άλλη μία φορά εξαιρούνται κάποιοι "δικοί τους"!

Τα πολιτικά πρόσωπα και οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης!!!

Στις δηλώσεις αυτές, οι υπόλοιποι φορολογούμενοι, θα πρέπει να αναγράφονται και οι τραπεζικές θυρίδες, για τις οποίες ωστόσο δεν θα δηλώνεται το περιεχόμενο αλλά η μίσθωσή τους, ενώ θα δηλώνονται και τυχόν μετρητά εκτός τραπεζικών λογαριασμών. Οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες θα περιλαμβάνουν επίσης τα δάνεια που έχουν λάβει οι υπόχρεοι.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από το βήμα της Βουλής, ο έλεγχος θα καταστεί πιο αυστηρός και μάλιστα πλέον υποχρεωτικός για το σύνολο των υποβληθεισών δηλώσεων έναντι του δειγματοληπτικού ελέγχου που εφαρμοζόταν έως σήμερα.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενίσχυση δικηγορικής ύλης. Εγγραφή δικηγόρων και αποζημιώσεις

Aριθμ. 33305 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2706/09.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων εγγραφής των δικηγόρων στους ειδικούς καταλόγους …