Εργασία επί πληρωμή

THESEIS_ERGASIAS

Στην δημιουργία και λειτουργία μιας δωρεάν σχολής εκπαίδευσης ψηφιακών επαγγελμάτων, στο πρότυπο της «σχολής 42» που ίδρυσε στο Παρίσι το 2013, ανακοίνωσε ότι προχωρά στις ΗΠΑ , ο επιχειρηματίας Ξαβιέ Νιέλ, ιδρυτής του Free, ενός εκ των μεγαλύτερων παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο στη Γαλλία.

Οι προσλήψεις του προσωπικού αναμένεται να ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ το καλοκαίρι σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων θα επιλεγούν οι σπουδαστές, διευκρινίζεται σε ένα δελτίο τύπου της σχολής 42.

Η νέα σχολή θα ανοίξει τις πύλες της στο Φρίμοντ, στο ανατολικό τμήμα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο μπροστά από το Σίλικον Βάλεϊ (Καλιφόρνια, δυτικά), με την δυνατότητα φοίτησης, χωρίς δίδακτρα για προγραμματιστές, 10.000 φοιτητών!


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …