Medical

ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφία και τεστ ΠΑΠ

Medical

Σήμερα και αύριο το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου μαστού και τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες του Δικτύου Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πυλαίας, ο οποίος και ανακοινώνει τόπο και χρόνο των εξετάσεων, που εντάσσονται στο πρόγραμμα που υλοποιεί με θέμα «Αγωγή υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα».

  • Α΄ ΚΑΠΗ Πυλαίας (Πολυτεχνείου 11) σήμερα Τετάρτη στις 17.30,
  • ΚΑΠΗ Φιλύρου (Πλατεία Φιλύρου) την Πέμπτη, στις 17.00

«Στους παρευρισκόμενους θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες του Δικτύου Φροντίδας και Αλληλεγγύης του δήμου, κατόπιν ραντεβού.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με τα παρακάτω θέματα:

- Ο ρόλος της αντισύλληψης στην αγωγή υγείας - Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και εμβόλιο HPV Λοίμωξης

- Προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του καρκίνου του μαστού.

- Οστεοπόρωση, ένα ιστορικό και κοινωνικό ζήτημα στην εμμηνόπαυση. Η διοργάνωση εντάσσεται σε σύνολο δράσεων του Δήμου με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, το ΚΕΠ Υγείας του δήμου και την Γ΄ Πανεπιστημιακή Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ»".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα: Πώς κινήθηκε η αγορά

Έξι στους δέκα καταναλωτές διατήρησαν και αύξησαν τις αγορές τους φέτος - Καλύτερη σε σχέση με …