Με προβλήματα οι συγκοινωνίες την Πέμπτη

mmm600_178617943

Νόμος του κράτους το πολυνομοσχέδιο, όπως και το ασφαλιστικό, όμως ομάδες εργαζομένων συνεχίζουν τον εναντίον τους αγώνα και κλιμακώνουν με νέο κύκλο κινητοποιήσεων, προκαλώντας αλλαγές, καθυστερήσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Για γνώση του επιβατικού κοινού, την Πέμπτη έχουν αποφασιστεί οι ακόλουθες  τάσεις εργασίας, ανά μέσο μεταφοράς:

11.00 έως τις 16.00, ακινητοποιημένα Ηλεκτρικός και Μετρό

11.00 έως τις 17.00 στάση εργασίας σε Λεωφορεία και Τρόλεϊ

Εκείνη την ώρα τα σωματεία των εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Από την πλευρά τους σε κοινή τους ανακοίνωση οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ, τονίζουν:

«Μετά την ψήφιση του περίφημου πολυνομοσχεδίου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις», μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει το δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο». Προσθέτουν ότι «ο δρόμος αυτός είναι μακρύς, δύσβατος και αβέβαιος» και τονίζουν ότι «τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται – νομίμως – οι κρατικοδίαιτοι "επενδυτές", οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής …