ΟΑΕΔ: Εγγραφές παιδιών στους παιδικούς σταθμούς

oaed-hl-eks

Το Δ. Σ. του ΟΑΕΔ με την Αρ. Απόφαση 1338/24/17.05.2016, ενέκρινε την Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών - νηπίων σχολικής περιόδου 2016 - 2017 με την εφαρμογή των προϋποθέσεων που αναφέρονται στην σχετική εισήγηση της αρμόδιας Διεύθυνσης Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής θα είναι από την 27 Μαϊου 2016 έως και την 10 Ιουνίου 2016.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών -17 μηνών, από 18 μηνών- 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία(προνήπια) και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και στους κατά τόπους ΒΝΣ του Οργανισμού.
Μέσα σε διάστημα πέντε(5) εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.
Οι τελικοί πίνακες επιλογών θα αναρτηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιουλίου.
Όλα τα στοιχεία ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λοβέρδος: Με 4 χρόνια καθυστέρηση το ελληνικό διάβημα για τη Μονή της Χώρας

«Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν», ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες …