Εργαζόμενοι διαχειρίζονται τους φτωχούς και είναι 5 μήνες απλήρωτοι!

ergazomenoi_domes_ftoxeia_aftodioikisi-696x391

Το υπουργείο Εργασίας διαχειρίζεται τους φτωχούς αλλά δημιουργεί εργαζόμενους άπορους όπως καταγγέλλουν όσοι απασχολούνται στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας, που έχουν να δουν το χρώμα του ευρώ και να το πιάσουν στα χέρια τους από το τέλος του 2015!!!!!!!

850 εργαζόμενοι στα κοινωνικά παντοπωλεία, στα κοινωνικά φαρμακεία και στα συσσίτια, επί 5 μήνες ασκούν κανονικά την εργασία τους, προσέρχονται στα γραφεία τους και στηρίζουν τους απόρους μέσα από το αντικείμενο που τους έχει ανατεθεί, αλλά οι ίδιοι βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα.

Παραμένουν απλήρωτοι!!!!

Την Πέμτπη μη αντέχοντας άλλο τις άδειες τσέπες με τα χρέη και τις υποχρεώσεις να διογκώνονται, συγκεντρώθηκαν μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, απαιτώντας να πληρωθούν....

"Παραμένουμε  απλήρωτοι από την 1η Ιανουαρίου 2016, χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση επίλυσης του προβλήματος, ενώ παράλληλα διεκδικούμε την συνέχιση της ισχύος των συμβάσεών μας και μετά την 1η Ιουλίου, με ενσωμάτωση τους στο νέο ΕΣΠΑ. Αντί αυτού, το υπουργείο θέλει να καλύψει τις θέσεις μας με νέο προσωπικό", σημειώνουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-καταγγελία τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …