ΓΣΕΕ: Οι συνδικαλιστικές διώξεις των ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, δεν θα πετύχουν το στόχο τους

gsee=-=-=-=

Την απαράδεκτη τακτική της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που στέλνει στα δικαστήρια τον Γενικό Γραμματέα του συνδικάτου των εργαζομένων Παναγιώτη Πατουλιό, καταγγέλλει η Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, αφού το μόνο που έπραξε ο Συνδικαλιστής, ήταν «το καθήκον του, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των συναδέλφων του».

"H εργοδοτική αυθαιρεσία δεν έχει τελειωμό..

Η διοίκηση των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στέλνει στα δικαστήρια τον Γενικό Γραμματέα του συνδικάτου των εργαζομένων Παναγιώτη Πατουλιό, επειδή –αν είναι δυνατόν-έπραξε το καθήκον του, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των συναδέλφων του.

Η Συνομοσπονδία καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της διοίκησης των συγκεκριμένων ΚΤΕΛ, που έχει ξεκάθαρο στόχο να περιορίσει τη συνδικαλιστική δράση και να εκφοβίσει το σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης.

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου συνδικαλιστική και του συνόλου των εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και εκφράζει τη βεβαιότητα, ότι η δικαιοσύνη δε θα επιτρέψει με τις αποφάσεις της να περιοριστούν διεκδικήσεις που είναι δίκαιες και νόμιμες."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προκλήσεις Βόρειας Μακεδονίας: Ποιες είναι συνέπειες των Σκοπίων

Ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και βουλευτής της ΝΔ, εξήγησε μιλώντας στον Σκάι, τι …