13 προσλήψεις σε δύο ειδικότητες

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970
Σε ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 13 συνολικά ατόμων, δηλαδή εφτά (7) ατόμων για την τήρηση της καθαριότητας των ακτών και πέντε (5) ατόμων για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του, που είναι αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προχώρησε ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ισχύει από σήμερα  24/5/2016 μέχρι καιι την 30/5/2016.
Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή., στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. στην ακόλουθη διεύθυνση:. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας» Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου (εντός Δημαρχείου) ΤΚ. 19003
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δρίτσα Κωνσταντίνα: 22990-20130-20183
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων :
α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση
β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …