Θέσεις εργασίας για Προγραμματιστές Εφαρμογών

ypologistis

Τον σχεδιασμό και εγκατάσταση πολύ προηγμένων συστημάτων πληροφορικής, συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για κάθετες αγορές και παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις, θα αναλάβουν οι "Προγραμματιστές Εφαρμογών", που ζητά να προσλάβει η "Supervisor" μέλος του ομίλου Epsilon Net(www.supervisor.gr), για το τμήμα Ανάπτυξης που βρίσκεται στην Αθήνα.

Προσόντα:

  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες.
  • Απαραίτητα θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση ανάπτυξης εφαρμογών με τη χρήση ASP.NET, C#, AJAX και Microsoft SQL Server.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν σχετικό πτυχίο Ανωτάτης Σχολής, και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας .
  • Προηγούμενη εμπειρία 3 ετών, είναι απαραίτητη. Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αναλυτική σκέψη, δεξιότητες διαχείρισης έργων, ομαδικό πνεύμα και ευχέρεια στην επικοινωνία . Θα πρέπει να είναι οργανωτικοί και να μπορούν να εργάζονται υπό πίεση.

Η εταιρεία προσφέρει:
Η Supervisor έχει στο πελατολόγιο της τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, επενδύει στην έρευνα και την εκπαίδευση των στελεχών της, προσφέρει ανταγωνιστές απολαβές , άριστο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή αναφέροντας τον κωδικό SV/SD/10/15 στο sv@supervisor.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρουσία του Ν. Δένδια η αναβίωση της μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ

Ο κ. Δένδιας έκανε μία αναδρομή στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής Η ιστορική μνήμη …