2o ATHENS SCIENCE FESTIVAL ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το ΦΕΚ της απόφασης του ωρολόγιου προγράμματος των ΕΠΑΛ

2o ATHENS SCIENCE FESTIVAL ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ’ αριθμ.88070/Δ4/04-06-2015 υπουργικής απόφασης με θέμα: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Γενικής Παιδείας της Α΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και των Β΄, Γ΄ τάξεων Ημερησίων και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. ανά Ειδικότητα, Τομέα, Ομάδας Προσανατολισμού».

Η συμπληρωματική αυτή απόφαση αφορά το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων στη Γ΄ τάξη των ημερησίων και τη Γ΄ και Δ΄ τάξη των εσπερινών ΕΠΑΛ που θα λειτουργήσουν τη σχολική χρονιά 2016-17. Να σημειώσουμε ότι τη σχολική χρονιά 2016-17 θα επαναλειτουργήσουν για πρώτη φορά στην Γ΄ τάξη των ΕΠΑΛ οι ειδικότητες που είχαν καταργηθεί το 2013, λόγω της τοποθέτησης σε διαθεσιμότητα των αντίστοιχων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και οι οποίες επαναλειτούργησαν στη Β΄ τάξη τη σχολική χρονιά 2015-16 με  βάση το ν.4327/15.

Το ΦΕΚ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη τριών μορφών καρκίνου

Στο Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκε σήμερα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την πρόληψη τριών …