1 άτομο ζητείται

job-karr

Στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (κωδικός αριθμός ΟΠΣ 5000688) (Κ.Α. 0287), του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση σε ένα (1) άτομο της διαχείρισης του έργου της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σύμφωνα με την από 4/10.05.2016 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 28ης Τακτικής Συνεδρίασης, ανακοινώνει την προκήρυξη μίας θέσης.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 10 Ιουνίου

Απαιτούμενα προσόντα:
- Κάτοχος Πτυχίου ΑΕΙ (ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
- Διετής εμπειρία διαχείρισης, διοικητικής, οικονομικής παρακολούθησης σε έργα ΕΣΠΑ (συμπεριλαμβανομένης εμπειρίας σε έργα του ΕΠ Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση)
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά τους άρρενες υποψηφίους).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σοφία Σωτηρίου (τηλ. 2710-230380).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

Τι αλλάζει στις παραλίες με το νέο πλαίσιο του ΥΠΕΘΟ Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η …