Σφραγίζουν τα λιμάνια-Πρώτες αντιδράσεις

olth_

Δεν πείθει τους εργαζόμενους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και η δέσμευση του, ότι η κυβέρνηση έχει στόχο να διασφαλίσει τις εργασιακές θέσεις, στα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας και γι αυτό απέχουν το Σαββατοκύριακο από τα καθήκοντά τους μετά την 48ωρη απεργία τους, η οποία θα συνεχιστεί από Δευτέρα.

Παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις και διεκδικήσεις τους, που δεν είναι άλλες από την ακύρωση της απόφασης πώλησης τους.

Την Τρίτη 31 Μαΐου στις 10 το πρωί, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο Plaza, για την διαμαρτυρηθούν κατά την διάρκεια της  Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του ΟΛΠ, έχοντας μαζί τους και συναδέλφους τους από την συμπρωτεύουσα, μιας και το πρόβλημα είναι κοινό.

Ωστόσο δεν έχουν συμπαραστάτες τους επαγγελματικούς φορείς, όπως οι:

  • Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης,
  • ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ,
  • ΕΒΕΘ,
  • ΒΕΘ και ΕΕΘ,
  • Εμπορικός Σύλλογος
  • Σύλλογος Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης,

Συμπορευόμενοι οι φορείς, απέστειλαν στον πρωθυπουργό επιστολή, ζητώντας την παρέμβαση του, με το αιτιολογικό ότι «από τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών, προκύπτουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικονομία της πόλης τους.»


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Βούλτεψη

«Έτσι εξηγείται γιατί «διαπρέπει» το επιτελικό κράτος – ανέκδοτο, του κ. Μητσοτάκη», αναφέρεραι στην ανακοίνωση …