50 οι μόνιμες προσλήψεις ερευνητών

Job-search=-==

Γενικούς διαγωνισμούς διοργανώνει βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (κυρίως η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης — OLAF), η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), η οποία προτίθεται να προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως « διοικητικούς υπαλλήλους» (ομάδα καθηκόντων AD).

EPSO/AD/323/16 (AD 7)

Ερευνητές (AD 7) για τις ακόλουθες κατηγορίες καθηκόντων:

1 — Ερευνητές: Δαπάνες της ΕΕ, καταπολέμηση της διαφθοράς (Αριθμός Επιτυχόντων: 25)

2 — Ερευνητές: Τελωνειακές διαδικασίες και εμπορικές συναλλαγές, καπνός και προϊόντα παραποίησης/απομίμησης (Αριθμός Επιτυχόντων: 15)

EPSO/AD/324/16 — Ερευνητές (AD 9): Επικεφαλής ομάδας (Αριθμός Επιτυχόντων: 10)

Ερευνητές: Δαπάνες της ΕΕ, καταπολέμηση της διαφθοράς

Αυτή η κατηγορία καθηκόντων αφορά την επιλογή διοικητικών υπαλλήλων (AD 7) που θα διεξάγουν έρευνες στον τομέα των δαπανών της ΕΕ, της καταπολέμησης της διαφθοράς και σοβαρών παραβάσεων του προσωπικού της ΕΕ. Ο τομέας των δαπανών τηςΕΕ καλύπτει, μεταξύ άλλων, τις δαπάνες που χρηματοδοτούνται από τα γεωργικά και διαρθρωτικά ταμεία, τις προενταξιακές ενισχύσεις, τις εξωτερικές ενισχύσεις, τις κεντρικές δαπάνες, τις δαπάνες από τα χρηματοδοτικά μέσα, καθώς και δαπάνες που τελούν υπό κοινή διαχείριση με διεθνείς οργανισμούς.

Ερευνητές: Τελωνειακές διαδικασίες και εμπορικές συναλλαγές, καπνός και προϊόντα παραποίησης/απομίμησης Αυτή η κατηγορία καθηκόντων αφορά την επιλογή διοικητικών υπαλλήλων (AD 7) που θα διεξάγουν έρευνες στον τομέα των τελωνειακών διαδικασιών και των εμπορικών συναλλαγών, του καπνού και των προϊόντων παραποίησης/απομίμησης.

EPSO/AD/324/16 (AD 9): Επικεφαλής ομάδας

Στόχος του παρόντος γενικού διαγωνισμού είναι η επιλογή διοικητικών υπαλλήλων (AD 9) που θα τεθούν επικεφαλής ομάδας ερευνητών οι οποίοι εργάζονται στον τομέα των δαπανών της ΕΕ, της καταπολέμησης της διαφθοράς, των σοβαρών παραβάσεων του προσωπικού της ΕΕ, των τελωνειακών διαδικασιών και των εμπορικών συναλλαγών, του καπνού και των προϊόντων παραποίησης/απομίμησης.Ο τομέας των δαπανών της ΕΕ καλύπτει, μεταξύ άλλων, τις δαπάνες που χρηματοδοτούνται από τα γεωργικά και διαρθρωτικά ταμεία, τις προενταξιακές ενισχύσεις, τις εξωτερικές ενισχύσεις, τις κεντρικές δαπάνες, τις δαπάνες από τα χρηματοδοτικά μέσα, καθώς και δαπάνες που τελούν υπό κοινή διαχείριση με διεθνείς οργανισμούς.

Προθεσμία εγγραφής: 28 Ιουνίου 2016 στις 12 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …