Αποδοκιμασίες σε βουλευτές και υπουργούς της συγκυβέρνησης(VIDEO)

220733

«Ψεύτες,  απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια», είναι μερικά από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία αποκάλεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, κάτοικοι της Καρπάθου, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Κώστα Ηλιάκη.

Δύσκολα τα βρήκε και ο υπουργός Υπουργός Παιδείας ΝίκοςΦίλης, τον οποίο προστάτευσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν προσήλθε σε εκδήλωση στην Καλλιθέα, για να μιλήσει για θέματα της εκπαίδευσης.

Εκεί τον περίμεναν καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πολιτική της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις της στον χώρο της Παιδείας και πολύ γρήγορα τα πνεύματα αγρίεψαν....

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ακύρωσε την προγραμματισμένη του ομιλία στον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα, μετά την κατάληψη από αντιεξουσιαστές, που με ανακοίνωση τους χαρακτήρισαν τον υπουργό, το ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.

Aντιεξουσιαστές κατέλαβαν κινηματογράφο όπου θα μιλούσε ο Σκουρλέτης


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ryanair: Ιστορικό ρεκόρ στα €1,9 δισ.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερa τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη της ιστορίας της, καθώς σημειώθηκε αύξηση στα …