Σημαντικότερες Δημοτικές προκηρύξεις

Job-10-Ways-To-Find-Target-Companies-In-Your-Search

-Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών: Πολιτικής προστασίας, κυριότερα Πυρασφάλειας - Πυροπροστασίας κατά τη θερινή περίοδο εξέδωσε ο

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου, Σπάτα Αττικής.
-Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χερσονήσου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Θέση Λούτρες Βιολογικός Μαλίων, ΤΚ. 70007 Μάλια Κρήτη, απευθύνοντας την στο Πρωτόκολλο υπόψη κας Ζερβάκη Ευαγγελίας (τηλ. επικοινωνίας: 28970-32407). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

-Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών, επτά (7) ατόμων εργατών Γενικών Καθηκόντων για την κάλυψη- αντιμετώπιση δράσεων πυροπροστασίας δύο (2) ατόμων ΔΕ οδηγών φορτηγού και (2) ατόμων Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, ο Δήμος Ορχομενού.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας ,οδός 28ης Οκτωβρίου 50, και ειδικότερα στο γραφείο Διοικητικής Μέριμνας & Ανθρώπινου Δυναμικού ,αρμόδια κ. Δούμα Χαρίκλεια , εντός προθεσμίας Πέντε (5)εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησή της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ορχομενού.
-Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας ύστερα από την υπ’ αριθ. 108/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων.
-Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης ανακοινώνει ότι ο Δήμος Σαμοθράκης θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σαμοθράκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σαμοθράκης, στην Χώρα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2551350812 (υπεύθυνη κα. Καπετανίδου Στυλιανή).
-Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Γαλατσίου.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Γαλατσίου, οδός Αρχιμήδους και Ιπποκράτους αριθ. -2- Γαλάτσι, από 26.05.2016 έως και 03/06/2016. Γ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν και επίσκεψη Έντι Ράμα

Σφοδρή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εκφράσεις «θα τους ξεσκίσω» …