Σώος και ασφαλής ο Πουλίδο του Ολυμπιακού (VIDEO&ΦΩΤΟ)

poulido

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από το Μεξικό, ότι η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, είχε αίσια κατάληξη και ο παίχτης των Ερυθρολεύκων ο Άλαν Πουλίδο, εντοπίστηκε ασφαλής και παραδόθηκε στην οικογένειά του, όπου θα προσπαθήσει να ξεχάσει την άσχημη περιπέτεια του, από την οποία σημαδεύτηκε η προσπάθειά του να ξεκουραστεί.

Ανάλογη ήταν και η ανακοίνωση στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού, ηρεμώντας τους φιλάθλους, πως ο άσσος της ομάδας τους είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μεξικανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε απαχθεί στην πατρίδα του  μαζί με την φίλη του την οποία οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη μετά από ώρες. Η κοπέλα ενημέρωσε τις αρχές και σε Ελλάδα και Μεξικό ξεκίνησε μία μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ-Χρηματιστήριο: Μικτές τάσεις στο κλείσιμο της Γουόλ Στριτ

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 172,13 μονάδων (+0,44%) στις 39.056,39 μονάδες …