Βάλαμε «Δερβέναγα» στο κεφάλι μας!!!!

protaseis katrougalou

Ο κουμουνιστής Κατρούγκαλος που εφαρμόζει όπως είπε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Πινοσέτ, αποφάσισε να αναλάβει να μας ελέγξει στο πόσο θα καπνίσουμε αν καπνίσουμε και πόσο καφέ θα πιούμε αν πιούμε, λέγοντας μας ότι καλά κάνουν και φορολογούν έμμεσα, καφέ και τσιγάρα, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφάσισε τι θα κάνουμε εμείς.

Αυτό δεν είναι Αριστερά....Αυτό είναι φασισμός.....Αριστερός, δεξιός ή ότι άλλο....Είναι φασισμός, άλλος να αποφασίζει με το έτσι θέλω, χωρίς την δική σου άποψη, τι θα κάνεις, πότε θα το κάνεις και σε τι ποσότητα.....

Αποφασίζει για το αν πιούμε καφέ και αν καπνίσουμε, μέλος της κυβέρνησης που νομιμοποιεί τις προσλήψεις με τα πλαστά πτυχία όταν την πλαστογραφία το Σύνταγμα την θεωρεί ποινικό αδίκημα, που νομιμοποιεί Offshore με βουλευτές και υπουργούς, που κόβει τούρτες με το σχέδιο της κάρτας των απόρων, που διαθέτουν εκατομμύρια και αφήνουν απλήρωτους μέχρι και τους εργαζόμενους στις δομές φτώχιας, που αντιπαραθέτει τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας με τα 99 του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, που καλεί τους φτωχούς να τρώνε γεμιστά για να χορτάσουν, που....που.....που..

Ε λοιπόν αυτός, που έχει αυτοονομαστεί ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, μέχρι και το καφέ θα μας κόψει, όπως κάποτε η Λάσκαρη έκοψε το μουστάκι του Γεωργίτση, που ήταν στοιχείο ανδρισμού εκείνης της εποχής!!!!

Η δήλωση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου:

«Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα. Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς... Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε».

«Υ.Γ: Και επειδή κάποιοι θα θεωρήσουν ότι είναι γενικότερη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως λένε και τα στελέχη του π.χ Πολάκης(ότι δεν καταστρέψαμε εμείς την Ελλάδα σε 1,5 χρόνο, αλλά οι προηγούμενοι), να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά από τον Ιανουάριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το τρίτο μνημόνιο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπουργό τον Κατρούγκαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ, μας λέει τι θα κάνουμε, πότε και σε τι βαθμό....Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν έχει την απόλυτη ευθύνη πια.....Οι προηγούμενοι αξιολογήθηκαν από το λαό και δεν κυβερνούν τώρα!!!»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …