Μας υπαγορεύουν ακόμα και πώς να αποκαλούμε τα παιδιά μας!(Έγγραφο)

goneis1

Μετά τον έλεγχο στο πόσο θα καπνίζουμε και στο πόσο καφέ θα καταναλώσουμε, η κυβέρνηση προχωρά ένα ακόμη βήμα στον απόλυτο έλεγχο του λεξιλογίου που θα χρησιμοποιούμε και στην εκδήλωση των συναισθημάτων μας απέναντι στα παιδιά μας, απαγορεύοντάς μας να τα αποκαλούμε «βασιλιά μου, βασίλισσα μου, πρίγκιπα μου και πριγκίπισσά μου»!!!!!!!!

Δεν θέλει, λέει, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, να δημιουργούνται ταξικές διαφορές μεταξύ των μαθητών… Είναι όλοι ίσοι, λέει, και δεν υπάρχουν διαχωρισμοί τάξεων κοινωνικών!!!!!!!!!!!!!!!!!

paideia_1

«Οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα», σημειώνεται στο πόρισμα που θα ενεργοποιήσει στα σχολεία.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ λοιπόν τι θα λέτε γιατί ο Αριστερός υπουργός καιροφυλαχτεί!!!!

Τι μας περιμένει άραγε στη συνέχεια;;;;;;;;;;;;;

Τι;;;;;;;;;;;;;;;


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …