ΓΣΕΕ: Στο δρόμο πετιούνται οι εργαζόμενοι της «ΠΥΡΣΟΣ»-Η κυβέρνηση απλά καταγγέλλει

security

Νεότερη Ενημέρωση 1 Ιούν 2016 @ 14:00

Την ώρα που η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στη χώρα μας βάζουν λουκέτο, σήμερα προστέθηκε και η ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ Α.Ε με την προκλητική και αντεργατική στάση της, με την Κυβέρνηση να περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή, βλέποντας τη λίστα των ανέργων να γιγαντώνεται, όπως καταγγέλλει η ΓΣΕΕ, τονίζοντας:

"H ΓΣΕΕ έχει εξαρχής κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και το κάνει για πολλοστή φορά, αλλά όπως φαίνεται απευθύνεται σε μη ευήκοα ώτα.
Η ανεργία είναι το μείζον πρόβλημα για τη χώρα και η υφεσιακή και αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης το μόνον που καταφέρνει είναι να αυξάνει τα λουκέτα στην αγορά και να ενισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις την εκβιαστική συμπεριφορά ανήθικων εργοδοτών.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας και των αρμοδίων υπηρεσιών του, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων, ν' αναληφθούν όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να μη χαθεί καμία θέση εργασίας και να συνεχιστεί η λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΠΥΡΣΟΣ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Π.Α.Ε), οι οποίοι προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 11.00π.μ.

Αρχική Ενημέρωση 1 Ιούν 2016 @ 06:47

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι 800 περίπου Πανελλαδικά εργαζόμενοι στην εταιρεία «Πυρσός», μιας από τις τρεις μεγάλες εταιρείες χρηματαποστολών στην Ελλάδα μαζί με την Brinks και τη G4cash.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ελλάδας, προανήγγειλε την παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή το πρωί, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

13322058_1086800074676284_1592829254434158128_n


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρωτομαγιά: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία – Τι ισχύει με τα ΜΜΜ

Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, έχουν προκηρύξει πανελλαδική 24ωρη απεργία για την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου …