Μετακινήσεις εργαζομένων από τα Ταμεία σε ΣΕΠΕ και ΓΓΔΕ, εν αγνοία τους!

ERGAZOMENI-GYNAIKA-735x400

Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία, από τα λεγόμενα του υπουργού Εργασίας, για πιθανότητα «αναγκαστικών μετακινήσεων προσωπικού προς το ΣΕΠΕ και την Γενική Γραμματεία Εσόδων, ακόμα και αν δεν συμφωνούν οι ίδιοι...».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΙΚΑ, με την οποία συναντήθηκε:

«Θα ζητηθεί η γνώμη των εργαζομένων, για την περίπτωση που προκύψει πλεονάζων προσωπικό κατά τη διαμόρφωση του νέου ΕΦΚΑ, αλλά δεν αποκλείεται οι μετακινήσεις να γίνουν και χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Δεν μπαίνει κανένα ζήτημα απολύσεων και ουδείς εργαζόμενος του ΙΚΑ κινδυνεύει από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θα τηρηθούν απόλυτα οι προθεσμίες που ορίζει ο σχετικός νόμος ως προς την έναρξη λειτουργίας του Ε.Φ.Κ.Α (1/1/2017) και γι' αυτό, θα υπάρξει επιτάχυνση όλων των διαδικασιών.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …