Δωρεάν πρόγραμμα αξιολόγησης οστεοαρθρίτιδας γόνατος

gonato

Τρεις συνολικά αξιολογήσεις  σε ασθενείς (45-75 ετών) με διαγνωσμένη οστεοαρθρίτιδα γόνατος (ΟΑΓ), διεξάγεται εντελώς δωρεάν αυτή την περίοδο, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Αίγιο, υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή και διδάσκοντα στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας  Παναγιώτη Γκρίλια, MSc, PhD (Can.).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή  στο εν λόγω πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του προγράμματος  Παναγιώτη  Γκρίλια  στο  τηλέφωνο 6948222179, καθημερινά από 20:30-22:00.

Αυτή την περίοδο συγκεντρώνονται  οι νέες ομάδες ασθενών  με οστεοαρθρίτιδα  γόνατος (ΟΑΓ) που θα τους πραγματοποιηθούν οι  συγκεκριμένες  αξιολογήσεις  μέσα στο  επόμενο χρονικό διάστημα.

Στους ασθενείς θα χορηγηθεί εξατομικευμένο  πρόγραμμα  ασκήσεων, το οποίο θα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε  να μπορούν να  το εκτελούν  κατ' οίκον, μόλις   ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Μονή Δαφνίου την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την Πέμπτη Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη το πρωί θα …