Επεισόδια με ξύλο, τραυματισμούς και φωτιές στο hot spot της Μόριας(VIDEO)

hot_spot_moria

Επεισόδια με τραυματισμούς και πυρκαγιές, έλαβαν χώρα στο hot spot της Μόριας, στην Λέσβο, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να εκκενώνει τον χώρο όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους Πακιστανοί και Αφγανοί, που διέμεναν εκεί.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, που συνέδραμαν στο έργο της αστυνομίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται στο πόδι και να ανησυχούν για το τι θα επακολουθήσει.

Η είδηση των επεισοδίων έγινε αρχικά γνωστή από την ανάρτηση μέσω βίντεο στο twitter του δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας «Independent» Γουίλ Χόρνερ.

Ο απολογισμός των επεισοδίων, είναι μεγάλες ζημιές σε κτίρια του κέντρου από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν και τέσσερις τραυματισμοί από το ξύλο που έπεσε.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Σχολιάζει χιουμοριστικά τις προκρίσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final-4 - Βίντεο

Στην ευχή και πρόβλεψή του για πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague, αλλά …