Αργοπεθαίνουν οι ασθενείς στα νοσοκομεία-Kαταγγελία

nosokomeio

Άκρως σοβαρή είναι η καταγγελία της "ΠΟΕΔΗΝ" σε βάρος συγκεκριμένου νοοσοκομείου, με την οποία πρέπει επειγόντως να ασχοληθεί το υπουργείο Υγείας, που δεν ασχολήθηκε όταν την ίδια ακταγγελία έκανε και το προοσωπικό του  εν λόγω νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ειδικότερα η "ΠΟΕΔΗΝ", αναφέρει:

"Το Νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ", εμφανίζει σημαντικές ελλείψεις χειρουργικών υλικών. Στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας που η ψευτοαριστερή κυβέρνηση - όπως την χαρακτηρίζει - σώζει στα λόγια (!!!) συμβαίνουν τα εξής παράδοξα:

  • Όποιος Ασθενής έχει χρήματα σώζεται!
  • Όποιος Ασθενής δεν έχει χρήματα κινδυνεύει να πεθάνει !!!
  • Οι Ασθενείς που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης και διαθέτουν χρήματα καλούνται να αγοράσουν τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά. Τα αγοράζουν έως και 500 έυρώ προσπερνούν τις λίστες αναμονής και χειρουργούνται άμεσα.
  • Ασθενείς που χρήζουν χειρουργικών επεμβάσεων και δεν διαθέτουν χρήματα βρίσκονται στις λίστες αναμονής πάνω από ένα έτος.

Τι έχει να απαντήσει σε αυτά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας;

Η κυβέρνηση εξαγγέλει ότι δίνουν λεφτά με το τσουβάλι στα Νοσοκομεία, ενώ στην πραγματικότητα πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …