35 οι προσλήψεις σε μεγάλο Δήμο

job-work-search-recruitment_350_010415043013

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού τριάντα πέντε (35) ατόμων, ανακοίνωσε για άμεση κάλυψη των αναγκών του σε εργαζόμενους ο Δήμος Πατρέων.

Αναλυτικά οι θέσεις:

  • δύο (2) άτομα ΔΕ Οδηγοί Βυτιοφόρων Οχημάτων,
  • ένα (1) ΔΕ Χειριστής Μηχ/των Έργων [εκσκαφέα-φορτωτή (JCB)],
  • ένα (1) ΔΕ Χειριστής Μηχ/των Έργων(Γκρέιντερ),
  • δέκα (10) άτομα ΔΕ Τεχνίτες (Δενδροκηπουρών)
  • είκοσι (20) άτομα ΥΕ Εργάτες Δασοπροστασίας
  • ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστής Μηχ/των Έργων (Γεωργικού Ελκυστήρα Τρακτέρ).

Οι προσλήψεις προκηρύχθηκαν για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας εποχικής ανάγκης της Πολιτικής Προστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο, Δασοπροστασία-Πυροπροστασία του διευρυμένου Δήμου Πατρέων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 41§2 του Ν. 4325/15 (ΦΕΚ 47/Α ́/1152015):Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, με τις οποίες «επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού οποιασδήποτε ειδικότητας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από τους ΟΤΑ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν θα υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα σταθερότητας: Μέτρα στήριξης 2,4 δισ. ευρώ για τη διετία - Το προβλέπεται για ανάπτυξη

Στο 2,5% από 2,9% η πρόβλεψη για την ανάπτυξη  - Προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% του …