To Εργατικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει "Ανήθικη συμπεριφορά"

εκπ

Την Εταιρεία «ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» για την ανήθικη συμπεριφορά της, που πέταξε στο δρόμο χωρίς καμία προειδοποίηση 800 εργαζόμενους, με μεγαλύτερη των 10 ετών προϋπηρεσία στην Εταιρεία έκαστος, καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

"Μετά την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕ άλλο ένα πλήγμα για την αγορά εργασίας της περιοχής μας.

Η Εταιρεία οφείλει στους 13 εργαζόμενους της Πάτρας δεδουλευμένα 6-11 μηνών συμπεριλαμβανομένων των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και το Επίδομα Αδείας. Επισημαίνουμε δε ότι καθημερινώς το ωράριο εργασίας τους διαρκούσε 14 με 16 ώρες.

Την Παρασκευή 03/06/2016 και ώρα 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην 3η Σεπτεμβρίου μπροστά από τα κλειστά γραφεία της
«ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας με στόχο τριμερή συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το Λουκέτο της Εταιρείας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προσφέροντας και Νομική κάλυψη προκειμένου να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματά τους.

Απαιτούμε από τον Υπουργό Εργασίας να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να συνεχιστεί η λειτουργία της «ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» γιατί μιλάμε για κερδοφόρα Εταιρεία, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας …