(ΩΧΧΧΧ)Τσίπρας: Θα υπερασπιστούμε την εργασία όπως κάναμε με τις συντάξεις

tsipras-ntaouli-750x400

Τι άλλο άσχημο μας περιμένει από Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για τα εργασιακά και ανοίγοντας τον ασκό, όχι του Αιόλου, αλλά του ΤΡΟΜΟΥ....

Η φράση του "Θα υπερασπιστούμε την εργασία, όπως την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις", μόνο ανακούφιση δεν δημιουργεί, αφού όλοι ξέρουν τι έκανε η κυβέρνηση του για την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις!!!

Η πρώτη κατοικία ξεπουλιέται και οι συντάξεις εξανεμίστηκαν....Οπότε με αυτές τις προδιαγραφές τα εργασιακά θα εξαφανιστούν, από Αριστερή Κυβέρνηση, που θα την γράψει η ιστορία, για την ανελέητη επίθεση.....

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ερωτηθείς για τα εργασιακά απάντησε: "Θα υπερασπιστούμε την εργασία, όπως την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις, κατά τη δεύτερη αξιολόγηση. Η εμπλοκή του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά και του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας στις διαπραγματεύσεις διευρύνει τις συμμαχίες που έχουμε ήδη διαμορφώσει. Η Ελλάδα μπορεί πλέον να βάζει κόκκινες γραμμές και να τις υπερασπίζεται αποτελεσματικά, όπως δεν έκανε τα προηγούμενα πέντε χρόνια».

Ο Θεός να μας βοηθήσει....!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ryanair: Ιστορικό ρεκόρ στα €1,9 δισ.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερa τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη της ιστορίας της, καθώς σημειώθηκε αύξηση στα …