Ακινητοποιούνται τα τρένα λόγω...απεργίας

τρενα

24ωρη απεργία για την Τετάρτη 8 Ιουνίου εξήγγειλαν οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκδηλώνοντας την αντίδραση τους στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Η ημέρα της απεργίας δεν είναι τυχαία, αλλά προέκυψε λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης στις 8 Ιουνίου, της Ιταλικής αντιπροσωπείας εταιρείας, που ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Οι μηχανοδηγοί με τον τρόπο αυτό στέλνουν ένα μήνυμα στους επίδοξους αγοραστές ότι η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ανεπιθύμητη από το πλέον δυναμικό συνδικάτο στην εταιρεία.

Το σωματείο καλεί τους μηχανοδηγούς να συμμετέχουν δυναμικά στην κινητοποίηση, καθώς και να είναι σε εγρήγορση μέχρι τις 22 Ιουνίου 2016, ημερομηνία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για την αποκρατικοποίηση της εταιρείας», τονίζει στην ανακοίνωση του το σωματείο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …