Ατομική πρόσληψη

jobsearch-j-250x250

Την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του υποέργου «Αρχαιολογικές εργασίες» της ενταγμένης στο έργο: «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής (Χ.Υ.Τ.Α.) Κέας», από τις διαθέσιμες πιστώσεις του, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης έως 15/8/2016 χωρίς δυνατότητα ανανέωσης: 1 ΠΕ Αρχαιολόγων, ανακοινώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα Γραφεία της Υπηρεσίας στην διεύθυνση Επαμεινώνδα 10, 105 55 Αθήνα υπόψιν κ.κ. Α. Μάλλη και Π. Τσιλίκη (τηλ. επικοινωνίας: 210-3250148), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) που θα έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 30/05/2016.

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι  έως και 9 Ιουνίου 2016 και ώρες 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόρεια Μακεδονία: Το DUI αντέδρασε στις δηλώσεις Σιλιάνοφσκα

Με την πρώτη της φράση προκάλεσε ήδη κρίση μεταξύ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και …