Επίδομα σε φοιτητές!

foititiko_epidoma-2014-2015

Επαναφέρεται η καταβολή του επιδόματος επιβράβευσης των 1.500 ευρώ στους αριστούχους των ΑΕΙ, από το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017, το οποίο επίδομα είχε κοπεί λόγω έλλειψης σχετικών κονδυλίων.

Η απόφαση επαναφοράς του ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ Κυριάκο Αθανασίου, που συμπλήρωσε:

«Τις χρωστάμε αυτές τις υποτροφίες και ελπίζω να έχουμε σύντομα αποτελέσματα αλλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο το νομικό πλαίσιο.  Κάποιος που έμπαινε αριστούχος στο πανεπιστήμιο για να συνεχίζει να παίρνει την υποτροφία θα έπρεπε να έχει βαθμό 8,5 δηλαδή αστρονομικό. Σας υπόσχομαι εκ μέρους της υφυπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου και του διοικητικού συμβουλίου του ΙΚΥ ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουμε το πλαίσιο αυτό και θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …