Η χώρα που διώχνει την ιδιωτική πρωτοβουλία και επενδύει στην ανεργία!

ΣΚΙΤΣΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ 2 28.09.2014

Άγνωστο ποια εγκεφαλικά κύτταρα το πρότειναν, γνωστό το στρατηγικό σχέδιο του εξαθλιωμένου, φοβισμένου και άφωνου λαού, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με βασικό ερωτηματικό στην αντίδραση του παρονομαστή, διότι μετά από πολύ πίεση, ο Έλληνας έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα ιστορία του, ότι εξαγριώνεται και γίνεται "Τούρκος"....

Έτσι έλεγαν παλιά όταν ήταν ασυγκράτητος στις αντιδράσεις του.

Αν συνεχιστεί η υλοποίηση αυτού του σχεδίου, δεν θα αργήσει να έρθει ο γενικός ξεσηκωμός, που μπροστά του οι Γαλλικές κινητοποιήσεις θα είναι παιχνιδάκι για παιδιά.

Αφορμή για να θυμηθούμε στην Ελληνική ιστορία, που στο τέλος τον "ζυγό" δεν τον αποδέχεται, ήταν η οικονομική ανάλυση των πεπραγμένων, από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του φορολογικού νόμου.

Οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια όλοι στην φοροδιαφυγή και όχι στην πάταξη του φαινομένου, για τους κάτωθι λόγους:

Όσοι δηλώσουν όλα όσα βγάζουν θα δώσουν το 60% με το έτσι θέλω στο κράτος, το οποίο δεν συνέβαλε στο κόστος, στην προσπάθεια, στην αγωνία και στο αποτέλεσμα.

Τόνοι ποσοτήτων λαθραίου καπνού κατάσχονται συνεχώς αλλά το "εμπόριο" του αυξάνεται συνεχώς και με τη νέα αύξηση άνω του 80% στα τσιγάρα, έχετε αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα; πιστεύουμε πως όχι...

Ο εργοδότης των στελεχών επιχειρήσεων, επιβαρύνεται με 77.823 ευρώ τον χρόνο, για να καταλήξουν μόλις  2.370 ευρώ τον μήνα στο στέλεχος του. Τα υπόλοιπα τα καρπώνεται το κράτος.

Το λαθρεμπόριο καυσίμων μεσουρανεί χρόνια τώρα και με την καινούργια αύξηση στον συντελεστή, από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού αν δεν παρανομήσουν, θα πρέπει να βάλουν λουκέτο.

Οι ελάχιστες εναπομείνασες οι εταιρείες επενδύσεων, από την διατήρηση μέχρι το 2031 του ΕΝΦΙΑ, προαναγγέλλουν αναστολή αναστολής επενδυτικών πλάνων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εντωμεταξύ αξιόλογη είναι η ανάλυση της Καθημερινής σχετικά με το κόστος άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδαγισ το οποίο τονίζει:

"Εκτινάσσεται πάνω από το 50% για ένα εκατομμύριο επιτηδευματίες και επαγγελματίες. Σε ομόρρυθμη εταιρεία με δύο εταίρους, η οποία θα εμφανίσει κέρδη 68.000 ευρώ, θα απομείνει τελικώς καθαρό μηνιαίο εισόδημα της τάξεως των 1.200 ευρώ στον καθένα. Από τα 68.000 ευρώ, τα 18.447 ευρώ θα πάνε στο ασφαλιστικό ταμείο. Από τα 50.000 ευρώ που θα απομείνουν, τα 21.000 ευρώ θα δοθούν για τέλος επιτηδεύματος, φόρο 29% επί των κερδών, προκαταβολή φόρου επόμενου έτους (θα φτάσει στο 100% το 2017) και εισφορά αλληλεγγύης. Θα απομείνουν 29.000 ευρώ για τους δύο εταίρους ή 1.200 ευρώ τον μήνα στον καθένα. Ηδη οι λογιστές κατακλύζονται από αιτήματα για διακοπές εργασιών και μεταφορές εδρών μέχρι στησίματα «βιοτεχνιών» έκδοσης εικονικών τιμολογίων."

Όλα αυτά σηματοδοτούν απολύσεις, πείνα, άστεγους, διάλυση των τάξεων και του κοινωνικού ιστού....Υπάρχει λογική; ΟΧΙ.....Υπάρχει σχέδιο που εκτελείται κυριολεκτικά και μεταφορικά....Το από ποιους το γνωρίζετε κατά βάθος....Το ζητούμενο είναι το πότε θα μπει το τέλος...Οταν θα είναι αργά ή......


 

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Η απαξίωση του ΕΣΥ έχει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας

Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Η αναπληρώτρια …