Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη-Νεκροί(VIDEO&ΦΩΤΟ)

POLH2_717_355

Νεότερη Ενημέρωση 10.30

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ έχουν τραυματισθεί από τη βομβιστική επίθεση κατά λεωφορείου της αστυνομίας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης , σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό κατά τη διέλευση του λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχική Ενημέρωση 09.25

Αναφορές για τραυματίες, σε μία κατάσταση πανικού με πυροβολισμούς, ασθενοφόρα και κραυγές απελπισίας, μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, μιλώντας για νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, μετά από ισχυρή έκρηξη σε στάση λεωφορείου.

Έκρηξη με τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη – ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ για χαώδη κατάσταση μιλά το ΒBC.

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για επίθεση κατά λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς. Η επίθεση έγινε στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Οι πρώτες ΦΩΤΟ από την έκρηξη σε λεωφορείο της τουρκικής αστυνομίας

Σε κάθε περίπτωση είναι δεκάδες τα ασθενοφόρα που σπεύδουν στο σημείο, ενώ τεράστιες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πόλης, σε ένα σημείο μόλις δυο χιλιόμετρα από την Αγία Σοφία.

Αποκλεισμένο είναι αυτή την ώρα το ιστορικό κέντρο της Πόλης, με την  επίθεση να πραγματοποιείται σε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Αγία Σοφία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης για τον βανδαλισμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα: Δεν φοβάμαι

Σε ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει από φωτογραφία όπου έχει γραφτεί επάνω στην ταμπέλα του …