ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για Facebook Marketing-Επιτυχημένες Πωλήσεις

social-media

Δυο ακόμα δωρεάν ανοιχτά σεμινάρια, σε θεματικές που αφορούν κάθε σύγχρονο επαγγελματία: «Facebook Marketing από το Α ως το Ω» και «Βασικές Αρχές Επιτυχημένων Πωλήσεων», πραγματοποιεί η πρωτοβουλία Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων.

Εισηγητές των σεμιναρίων αυτών είναι οι Στέφανος Καράγκος, ιδρυτής και CEO της Xplain και η Μαρίκα Λάμπρου, γενική διευθύντρια της Intersys, (αντίστοιχα) που αφιλοκερδώς προσφέρουν γνώση σε ανέργους και σε όσους θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 (ώρα έναρξης 09:30) στην ΟTE Academy [Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι] και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης, καθώς τηρείται (αυστηρά) σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή/και τα δύο σεμινάρια.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μία 10ετία λόγω επενδύσεων στην AI βλέπει ο ΟΟΣΑ

Έρευνες εκτιμούν ότι η παγκόσμια αγορά της ΑΙ, που περιλαμβάνει το hardware, το software και …