Ένα βήμα από τις απεργίες οι εργαζόμενοι στη Euromedica

euromedica-2

Την Πέμπτη θα αποφασίσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους, οι εργαζόμενοι στον όμιλο Euromedica, κατά την διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που έχουν προγραμματίσει.

Δεν αποδέχονται όπως είναι φυσικό τις απολύσεις που ανακοίνωσε η επιχείρηση, έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη δύο 24άωρες απεργίες, από τι οποίες δεν επετεύχθη ο στόχος της ακύρωσης των απολύσεων των συναδέλφων τους.

Ταυτόχρονα με τις απολύσεις που προδιαγράφουν δυσοίωνες εξελίξεις, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις οφειλές των δεδουλευμένων τους.

Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή έχουν ταχθεί ενεργά τα κλαδικά σωματεία μουσικών, λογιστών, εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση, εμποροϋπαλλήλων, τροφίμων, πληροφορικής - τηλεπικοινωνιών, ναυπηγοεπισκευαστικής - μετάλλου, το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το σωματείο εργαζομένων δήμου Αγ. Παρασκευής και η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …