ΓΣΕΕ: Άμεση λύση στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

gsee

"Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, οι οποίοι παραμένουν χωρίς δουλειά, αφού οι αρμόδιες πλευρές κωφεύουν και τα λιγνιτωρυχεία δε λειτουργούν", τονίζει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Εργαζομένων στην ανακοίνωσή της στην οποία συμπληρώνει:

"Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο εκατοντάδες οικογένειες να ζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, επειδή τόσο η ΔΕΗ, όσο και η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε –ΤΕΡΝΑ Α.Ε και η εταιρεία Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε, δε μπορούν να καταλήξουν σ’ ένα κοινό πλαίσιο συμφωνίας ώστε να επαναλειτουργήσουν τα ορυχεία.

Η ΓΣΕΕ, μαζί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, ζητούν την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση της κυβέρνησης, ώστε να βρεθεί λύση και οι 700 εργαζόμενοι να επιστρέψουν στην εργασία τους."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έξι στις 10 επιχειρήσεις δηλώνουν ζημιές ή μηδενικά κέρδη - Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που δήλωσαν μηδενικά κέρδη βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2013 …