Ποιος μιλάει, για "απεργίες με ελάχιστη σχέση με τη δημοκρατία"-Απίστευτη η πρόκληση!

poreia-735x430

Όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει από τις δικές τους αποφάσεις, αλλά το χειρότερο είναι ότι συνεχίζουν να προκαλούν σε κάθε άνοιγμα τους στόματός τους, αφού μάλλον έχασαν κάθε έλεγχο σεβασμού προς την κοινή γνώμη.

Ξέχασαν όταν κατέβαιναν στο δρόμο και διαδήλωναν καλώντας τους πολίτες να αντιδράσουν και να αποτρέψουν για μία απόφαση που είναι καθοδόν, δηλαδή που «θα ληφθεί»...μελλοντικά.....

Ε μέλος αυτής της ομάδας, ο νυν υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ξέφυγε όσο ποτέ άλλοτε και χαρακτήρισε «στα όρια της συνταγματικής ανοχής τις κινητοποιήσεις τύπου “παραιτηθείτε”»....

Αναφερόταν φυσικά, όπως έσπευσε να διευκρινίσει γιατί νόμιζε ότι δεν τον καταλάβαμε με την πρώτη, ότι μιλά για τις κινητοποιήσεις που διεξάγονται μπροστά σε μέτρα και κυβερνητικές αποφάσεις, που θα ληφθούν προσεχώς, αν ληφθούν....

«Δεν τους βγαίνει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης και σκοπεύουν να κλιμακώσουν στις σχετικές δράσεις. Όποιος θέλει μπορεί να οργανώνει τέτοιες κινήσεις, αλλά όχι μια υπονομευτική πολιτική παρέμβαση. Το να δημιουργούνται κινητοποιήσεις στη βάση προφητικών εξαγγελιών -ότι τώρα εγώ κάνω απεργία γιατί θα γίνει αυτό σε ένα χρόνο- είναι μια διαδικασία που έχει ελάχιστη σχέση με τη δημοκρατία».

Μίλησε λοιπόν για την έννοια της Δημοκρατίας, ένας που έχει βάλει την υπογραφή τους σε σειρά νόμων, μέτρων και αποφάσεων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού λαού.

Αν εννοείται Δημοκρατία στο Δημοψήφισμα του καλοκαιριού του 2015, το συντριπτικό ποσοστό κατά των μέτρων και η υπογραφή Τσίπρα σε δύο μνημόνια με πολύ χειρότερα και σκληρότερα μέτρα, από αυτά που είχαν μπει στο Δημοψήφισμα, μάλλον οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουμε σωστά, όταν πιστεύουμε ότι Δημοκρατία, είναι η απόφαση της πλειοψηφίας....!!!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 13.5.2024

Στη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά …