Υπό νέους όρους η παράδοση πινακίδων στις ΔΟΥ

telh-

Μέχρι σήμερα όσοι ιδιοκτήτες ήθελαν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους στις Εφορίες, με σκοπό να τα ακινητοποιήσουν για να τερματίσουν τα έξοδα κίνησής τους, ακολουθούσαν μία συγκεκριμένη διαδρομή, που ήθελε:

  • Μετάβαση στην εφορία στην οποία υπάγεται και με τις πινακίδες κυκλοφορίας,
  • Υποβολή της άδειας κυκλοφορίας και μιας υπεύθυνης δήλωσης ανά χείρας να υποβάλει δήλωση ακινησίας
  • Αναμονή επί ώρες στις ουρές της υπηρεσίας για υπογραφές Άκη κατάθεση πινακίδων.

Ε τώρα μάλλον τα νέα είναι ευχάριστα , γιατί στο Υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζονται τρόπους επίλυσης του θέματος, χωρίς να συνοδεύεται από την ταλαιπωρία των ιδιοκτητών οχημάτων και δικύκλων

Προτείνει:

  • Δημιουργία ειδικής θυρίδας σε κάθε εφορία στην οποία οι φορολογούμενοι θα αποθέτουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας και κατόπιν οι εργαζόμενοι στην εφορία θα διεκπεραιώνουν τη σχετική διαδικασία.
  • Ταχυδρόμηση των πινακίδων μαζί με την άδεια κυκλοφορίας στην εφορία και η υποβολή δήλωσης ακινησίας του ΙΧ ηλεκτρονικά στο taxisnet.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …