Ο εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος ο νεκρός στο καμένο ΙΧ στην Αττική Οδό(VIDEO&ΦΩΤΟ)

639thriler-me-ton-ekdoti-mauriko-skotwthike-se-troxaio.w_l

Αναγνωρίστηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, η σορός του άντρα που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Είναι ο εκδότης της «Ακρόπολης» Παναγιώτης Μαυρίκος, όπως είχε υποστηρίξει ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας, καθώς τον αναγνώρισε η σύζυγος του, που είναι και η κάτοχος του πολυτελούς τζιπ μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, με την μητέρα του σε δραματική κατάσταση να φωνάζει "Σε φάγανε Παναγιώτη μου..

Την υπόθεση ερευνά το Ανθρωποκτονιών, που είχε παραλάβει και το καμένο όχημα για εξέταση, καθώς η υπόθεση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει και τεστ DNA, για αν επιβεβαιώσει τα στοιχεία της σορού, με την σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου να καταθέτει στην Ασφάλεια.

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. Διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν και προσπαθούσαν μάταια να σβήσουν την φωτιά με πυροσβεστήρες για να σώσουν τον οδηγό, με τις ασφάλειες του θωρακισμένου τζιπ να είναι κλειδωμένες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρουσία του Ν. Δένδια η αναβίωση της μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ

Ο κ. Δένδιας έκανε μία αναδρομή στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής Η ιστορική μνήμη …