Πληρώθηκαν στο MEGA, αρχίζουν τα δελτία ειδήσεων

Mega-Channel

Το χρώμα του χρήματος είδαν σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι του MEGA, λαμβάνοντας όμως μόλις έναν από τους συνολικά τρεις μισθούς που τους οφείλει η ιδιοκτησία, εκπρόσωποι της οποίας μόλις την Τετάρτη τους είχαν διαβεβαιώσει ότι έρχεται επίλυση του προβλήματος.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, έκαναν ένα βήμα πίσω και αποφάσισαν ότι θα μεταδοθεί κανονικά τόσο το μεσημβρινό όσο και το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ατ οποία επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Συγχρόνως έλαβαν την υπόσχεση ότι έπεσαν οι υπογραφές για αποδέσμευση των χρημάτων από τους λογαριασμούς των μετόχων, ώστε να αποπληρωθούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και λοιποί υπάλληλοι του σταθμού και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει τελική εξόφληση των δεδουλευμένων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με κινεζικά κεφάλαια το ράλι στα ακίνητα

Συνολικά το 2023 στην ελληνική αγορά ακινήτων εισέρρευσαν κεφάλαια 2,13 δισ. ευρώ, αποτελώντας νέο ιστορικό …