Στο σφυρί νησιά και ακίνητα του Στρατού από τον υπερασπιστή του λαού

kammenosstolh

Φορά στρατιωτικές στολές και νομίζει ότι είναι είδος ξεχωριστό…..Κατέχει την θέση του υπουργού Άμυνας αλλά οι Τούρκοι αλωνίζουν και υπουργείο επί θητείας του δεν υπάρχει….

Έχει όμως στολές να αλλάζει θεωρώντας ότι είναι κάτι σπουδαίο, που ενίοτε προσκυνά και την θάλασσα για να αποδώσει τιμές, ή σηκώνει για το τίποτα ελικόπτερα του στρατού χρεώνοντας τον καταχρεωμένο Ελληνικό λαό, μόνο και μόνο για να πάει στην Ειδομένη και να φωτογραφηθεί με παιδιά προσφύγων, καταπατώντας τους Ελληνικούς νόμους που απαγορεύουν την δημόσια έκθεση των προσώπων των ανηλίκων…

Αυτός είναι ο υπουργός Άμυνας που αρχίζει να ξεπουλά την Ελληνική περιουσία, η οποία δεν του ανήκει, παρουσιάζοντας μάλιστα την απόφαση του ως λύτρωση, ξεχνώντας ότι αυτός αύριο μπορεί να μην υπάρχει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, αλλά θα υπάρχουν οι Έλληνες, στους οποίους για τις επόμενες δεκαετίες, δεν θα ανήκουν τα δικά τους νησιά και ακίνητα…..

Τώρα αν σκέφτεται το κακό που κάνει με ξένα κόλλυβα, όχι δεν το σκέφτεται, γιατί δεν είναι δικά του περιουσιακά στοιχεία να τα διασφαλίσει, όπως το κότερο του ή το «μικρό» σπίτι του και συγχρόνως είναι άσσος στις πολιτικές κολοτούμπες, όπως όταν έφυγε από τη ΝΔ γιατί τάχα είχε κόκκινες γραμμές, όπως όταν υπεράσπιζε την επίθεση αδικίας που δεχόταν ο Ελληνικός λαός και όπως όταν με το 3%, βρέθηκε να συγκυβερνά…..σε ένα εξαθλιωμένο πολιτικό σύστημα….

Τι δήλωσε για την σωτηρία μας:

  • Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στην κατοχή του(σσ.όχι δεν είναι στην δική του κατοχή αλλά στην δική μας),
  • Το ύψος της αντικειμενικής αξίας των προς αξιοποίηση ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέρχεται σε περίπου 34 δισ. ευρώ.
  • Η αξιοποίηση αυτής της περιουσίας, θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρησή της στους ενδιαφερόμενους επενδυτές από 50 μέχρι 99 έτη, με ετήσιο τίμημα 5% επί του προαναφερόμενου ποσού, γεγονός που συνεπάγεται ετήσια έσοδα άνω του 1,5 δισ. ευρώ.
  • Το νησί Φλέβες στο Σαρωνικό, η περιοχή Τούρλος στην Αίγινα, το Πρασονήσι της Ρόδου, θα «εκχωρηθούν»(προς όφελος πάντα του Ελληνικού λαού)….

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τουρκική Milliyet

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις και θα πρέπει να μιλάνε περισσότερο …