Η απάντηση του ΣΕΒ για την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού

seb1

Διαψεύδει ο ΣΕΒ ότι έχει θέσει θέμα κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα και με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

«Ο ΣΕΒ ουδέποτε έχει θέσει θέμα μείωσης των αμοιβών των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω της κατάργησης τους 13ου και 14ου μισθού. Σχετικές διευκρινήσεις έχουν ήδη δοθεί επανειλημμένα.

Κατά συνέπεια οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, κου Κατρούγκαλου, με αναφορά στον ΣΕΒ, δημιουργούν περιττή ανασφάλεια στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό πρόβλημα, που είναι το δυσβάστακτο μη μισθολογικό κόστος, που διαβρώνει των ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και απομειώνει το πραγματικό εισόδημα των εργαζομένων τους.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …