Employment

Σύμβαση Μίσθωσης Έργου για δύο προσλήψεις

Employment

Με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Παρασκευή 24 Ιουνίου, προκηρύχθηκαν δύο θέσεις από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας το ΤΕΙ Αθηνών.  

Μία (1) θέση στα πλαίσια του έργου «Φροντίδα Υγείας Ευρώπη: Ενθαρρύνοντας την διαφάνεια και αναγνώριση πρωτύτερης μάθησης στην γεωγραφική κινητικότητα των επαγγελματιών στον τομέα φροντίδας υγείας» (Πτυχίο Θετικών Επιστημών Ανώτατης Εκπαίδευσης (ή ισότιμο πτυχίο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ) ) 

Μία (1) θέση στα πλαίσια του έργου «Ικανοποίηση των Φοιτητών και Επαγγελματική Προετοιμασία από τα Λογιστικά Προγράμματα των Ελληνικών ΑΕΙ» του εσωτερικού προγράμματος «Ενίσχυση Ερευνητών του ΤΕΙ Αθήνας για το έτος 2015» (Πτυχίο Πολιτικών και Διοικητικών Επιστημών, Μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Αποτίμηση Κοινωνικών και Εκπαιδευτικών Πολιτικών)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνταξιούχοι: Ποιοι μη μισθωτοί εξαιρούνται από την καταβολή πόρου για ΕΦΚΑ

Τι ισχύει για κάθε περίπτωση - Αναλυτικός κατάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις Του Χρυσόστομου Τσούφη …