Συνελήφθη ο δράστης που έκοψε την καρωτίδα 14χρονου-Η τραγική ειρωνεία(ΦΩΤΟ)

astynomia234

Νεότερη Ενημέρωση 23.50

Ο 14χρονος φίλος του είναι ο δράστης της δολοφονίας του 14χρονου στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, που αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, με τραγική ειρωνεία τη σορό του παιδιού να βρίσκει ο πατέρας του δράστη, που συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησης του.

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του δράστη ταυτοποιήθηκαν με εκείνα που είχαν εντοπιστεί στο κουζινομάχαιρο που βρέθηκε δίπλα από τη σορό του ανήλικου, ενώ στα ρούχα του υπήρχαν κηλίδες αίματος από το θύμα του.

Τα πρώτα στοιχεία θέλουν τον 14χρονο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, να πηγαίνει στο σπίτι του και να παίρνει ένα κουζινομάχαιρο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς του που εκείνη την ώρα συζητούσαν μέσα στην οικία.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον φίλο του μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό δύο φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς οι γονείς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Αρχική Ενημέρωση 13.51

Νεκρός εντοπίστηκε στην πόρτα του γυμναστήριου του χωριού σε περιοχή στη Γέφυρα με μαχαιριές στην καρωτίδα ο 14χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, μόλις τα ξημερώματα οι γονείς του ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν επέστρεψε σπίτι από την βραδινή του έξοδο.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών και των κατοίκων του χωριού, που κατέληξαν στο τραγικό αποτέλεσμα, του να βρεθεί νεκρό το ανήλικο παιδί, λίγο μετά τις 11 σήμερα, το οποίο φέρει πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) στην καρωτίδα και άλλα σημεία του σώματός του, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε και ίχνη πάλης.

Όπως έγινε γνωστό ο 14χρονος το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζε με φίλο του σε αναψυκτήριο της περιοχής, αλλά την προγραμματισμένη ώρα δεν γύριζε και αυτό προκάλεσε την ανησυχία των δικών του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ράμα: «Το κοκκινόμαυρο καρτ ποστάλ μου από τη χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα» - Δείτε βίντεο

Στη σημερινή ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός έχει ήδη τουλάχιστον 8.000 «μού αρέσει» και «τέλειο», και …